+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Ács Róbert edzőtábor Hortobágyon

„Tanulj a legjobbaktól, tanulj a Bajnokainktól!” Január 28-29-én a sorozat első állomásán vagyunk túl Ács Róbert hétszeres OB Bajnokunk vezetésével.

 

A reggeltől estig tartó edzések nagyon jó hangulatban, a klasszikus ló és lovas kiképzés elveit szem előtt tartva zajlottak.

Köszönettel tartozom a Mátai Ménes Vezetőjének, Szladek Róbertnek és csapatának a rendezéshez nyújtott segitségeikért, a naponta előkészitett jó talajért, a meleg boxokért, a kedvünkért kinyitott Nyerges Presszóért és a szivünket, lelkünket melegitő fűtött lelátóért. Köszönet Szabó Gábornak és a Beregszászi étteremnek a finom és meleg ételekért. Örültem, hogy a régió több megyéjéből több szakág képviselője jött hozzánk tanulni.

Robival úgy döntöttünk, hogy ÉDESAPJÁRA és a közös hortobágyi évekre emlékezve a tábor bevételét felajánljuk az 51. Hortobágyi Lovasnapok Dijlovagló versenyére, és szeretnénk, ha ez 2017-től Ács József Dijlovagló Emlékversenyként kerülne megrendezésre.

Az edzésekről videófelvétel készült, melyek megrendelhetők.

Minden régiós lovasomnak jó felkészülést kivánok az idei versenyszezonra! Rövidesen értesitünk benneteket a következő tábor részleteiről. 

Köszi Robi, hogy itt voltál és tanulhattunk Tőled!

Szűcs Bandó - Régió felelős beszámolója

Ács Róbert edzőtábor Hortobágyon

Ács Róbert edzőtábor Hortobágyon

Ács Róbert edzőtábor Hortobágyon

2017-01-29
Ossza meg másokkal is!

Vissza a hírekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu