+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Aranyeső esett Zakrow-ban

A hétvégén 5 páros képviselte a Dressurzentrum Máriakálnokot a lengyelországi Zakrow-ban megrendezett nemzetközi versenyen.

 

Szőke-Tóth Berill a még csak 7 éves Qatarral Junior kategóriában, míg a rutinos Donnington Parkkal pedig Fiatal lovas kategóriában állt a starthoz. A fiatal lovas hölgy nagyot remekelt, hisz ötször állt starthoz, melyből mind az ötben sikerült fölényesen győzedelmeskednie, a magas színvonalon lovagló dánok és svédek előtt.

Szőke-Tóth Berill

Szőke-Tóth Berill és Donnington Park

Szőke-Tóth Berill és Qatar

Szintén Junior kategóriában indult Lea Jakubikova Da Felice nyergében, aki szép és korrekt lovaglásokkal három harmadik helyet tudhatott magáénak.

Lea Jakubikova

Pony kategóriában Iván Hanna képviselte Magyarországot. Hanna első nap egy nagyon korrekt biztonsági programot lovagolt, mellyel a harmadik helyen végzett, majd szombattól magabiztos és bátor lovaglásokkal két számban is érte szólhatott a Magyar Himnusz.

Iván Hanna tréningezik

Iván Hanna

Iván Hanna

A világkupa pontokért kiírt Nagydíjban Ács Róbert és Rasputin páros mutatták meg magukat a nagyon erős nemzetközi mezőnyben. A páros két korrekt lovaglással újabb pontokkal gazdagodhatott.

Ács Róbert és Rasputin

Eredmények: kjlewada.pl

2016-11-07
Ossza meg másokkal is!

Vissza a hírekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu