+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Díjlovaglás és Show Máriakálnokon

Díjlovaglás és Show 2017. április 28. és május 1. között Máriakálnokon! Várjuk jelentkezéseteket!

 

2017. április 28. és május 1. között újra megrendezésre kerül ***Nemzetközi Díjlovagló Verseny Máriakálnokon. Ezúttal kibővült programmal és Világkupával várjuk az érdeklődőket!

 A Máriakálnoki Díjlovagló központ vendégszeretetével, mind a versenyzőknek mind a nézőknek élvezetes és emlékezetes versenyhelyszínt tudott biztosítani már a tavalyi évben is. Számtalan nemzetközi klasszisú, Európa –Világbajnoki, olimpiai lovas tisztelte meg részvételével a rendezvényt. Losonczy Anikó és Ács Róbert egyik fő célja, egy olyan évente ismétlődő Díjlovagló Fesztivál létrehozása, ahol a legjobb hazai lovasok a világ legjobbjaival mérhetik össze tudásukat. Rendezvényüket pedig nem csak a díjlovasok számára szeretnék érdekessé tenni, hanem a környező városokban élő családokat és embereket is szeretnék a friss levegőre csalogatni. A lovassport úgy hazánkban, mint a világ nagy részén egyre népszerűbb, egyre többen űzik vagy vesznek benne részt nézőként. A díjlovaglás viszont még mindig nem tartozik a legnézettebb sportok közé. Ennek népszerűsítése érdekében Losonczy Anikó tavaly úgy döntött, hogy Hazánkban is bevezeti az „Egyesületek és Lovas iskolák show versenyét” az esti program részeként, amellyel különböző korosztályoknak, különböző szakágakból is lehetőséget adnak a színvonalas szereplésre és a közönség számára is egy színes és izgalmas rendezvényt tudnak biztosítani. Így hazánkban 2017-ben másodszor is megrendezésre kerül, a szombat esti program részeként az „Egyesületek és Lovas iskolák show versenye”, lehetőséget adva a lovardáknak munkájuk ötletes bemutatására.

A „show verseny” ötletét a németországi Frankfurt Festhalle lovasversenyen évente megrendezett műsora adta, ahol a jelentkező lovas közösségek egy hét perces zenés produkció keretein belül mutatják be évközben végzett tevékenységeiket. A műsorok szabadon választott téma köré csoportosított bemutatók, melyeknek a jelmezes karusszelek, lovas tornabemutatók és fogatfelvonulások mellett, tánc és zene is egyaránt része lehet. A bemutatókba a lovardában lovagolni tanuló minden lovast be lehet vonni életkorra és lovas tudásra való tekintet nélkül, így aki lovon még nem mutatkozhat be, a tánckar tagjaként, vagy mint segítő részt vehet a műsorszámban. A rendezők a jelentkezők által a kiírásban foglaltak szerint elkészített műsorok videó felvételét és fényképeit valamint a jelentkezési lapot 2017. március 20-ig kérik elküldeni az alábbi e-mail címre: dressurzentrumkft@gmail.com (Részletek: www.dressurzentrum.hu) A beküldött referencia anyag alapján kiválasztott 5 leglátványosabb, legizgalmasabb produkció kap lehetőséget arra, hogy 2017. április 29-én a ***Nemzetközi Díjlovagló Világkupán szombat esti gálaműsorának részeként fellépjen produkciójával és megnyerhesse egyesületének vagy lovas iskolájának a szponzoraink által felajánlott magas pénzdíjat.

Versenykiírás letöltése

Jelentkezési lap letöltése

Díjlovaglás és Show Máriakálnokon

2017-04-28
Ossza meg másokkal is!

Vissza a rendezvényekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu