+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Felnőtt Díjlovagló Európa-bajnokság 2017. Göteborg

Egy álom vált valósággá. Egy álom, ami sok-sok év kemény munkájának eredménye. Igen, ott lehettünk Európa legjobbjai között!

 

Láthattuk és találkozhattunk velük, sőt együtt lehettünk velük. Magyarország 36 év után újra indíthatott csapatot Európa legjobb díjlovasai között, 2017.08.21-27. között Svédországban. Fantasztikus, leírhatatlan élmény volt. Most, hogy vége, szinte el sem hisszük. DE MEGCSINÁLTUK, HELYT ÁLLTUNK! Mindhárman sikeres programot mentünk, és hisszük, hogy a jövőben is ott leszünk. Van még bennünk tartalék és erő a fejlődésre, hogy ez az álom ne érjen itt véget és legyen folytatása.

Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik támogattak, segítettek bennünket ezen a szép, ám nagyon nehéz és rögös úton. Nélkülük nem sikerült volna. Ez közös sikerünk! KÖSZÖNJÜK! Megmutattuk, hogy igenis a magyar díjlovasoknak is helyük van a nemzetközi díjlovas négyszögben!

Most búcsúzunk Göteborgtól, megannyi élménnyel gazdagodva, azzal az eltökélt szándékkal, hogy jövőre fő cél a Világbajnokság, két év múlva pedig megint ott leszünk az Európa bajnokságon, és nem kell újabb 36 évnek eltelnie.

Első lépéseink Göteborgban:

Vet check:

Rövid összefoglaló beszámoló az Európa-bajnokságról az M4 Sportcsatornán.

A Lovas Nemzet 2017. októberi számában Losonczy Anikó olvasható.

A rendezvényről további képeket galériánkban láthat.

2017-08-28
Ossza meg másokkal is!

Vissza a hírekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu