+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Vézner Ramóna

Vézner Ramóna vagyok, 2005. szeptember 19-én születtem Budapesten.

A lovak iránti szeretetet már kicsi korom óta magaménak mondhatom. Hiszen a családunkban többen is foglalkoznak lovakkal. Egy ideig itt-ott lovagoltam ahogy éppen adta a lehetőség. 2015-ben kezdtem el hobbiszinten lovagolni Pilisjászfalun. Majd megkaptam az első pónimat, Mirrent rajta próbáltam elsajátítani az alapokat kisebb-nagyobb sikerekkel. Majd egy idősebb, tapasztaltabb pónin folytattam a lovaglást Tessán, akinek sok mindent köszönhetek. 

Amikor eldöntöttem, hogy komolyabban szeretnék a lovaglással foglalkozni, pontosabban a díjlovaglással az unokatestvérem segítségével eljutottam Máriakálnokra, ahol megismertem Losonczy Anikót és Ács Róbertet, illetve a csapatukat. Volt szerencsém Losonczy Anikóval edzeni, ekkor jöttem rá, hogy nekem a Dressurzentrum csapatában van a helyem.

Nemsokkal később kaptam meg az első komolyabb díjlovamat, Rodrigot, akitől nagyon sokat tanulok. Azóta Anikóval edzek. Sikerekben van részem és megteszek mindent a céljaim, álmaim elérése érdekében, mivel számomra ez a sport egy élethivatás.

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu