Bértartás

A Dressurzentrum Kft. a Magyar Lovassport Szövetség által elismert tenyésztő és kiképző cég. Közel 15 hektáron gazdálkodunk és 60 lovat tartunk, melyek legjobb ellátásáról a mezőgazdasági segítőink, lóápólóink és lovászaink gondoskodnak. Bértartóink számára 65 box, 1 fedett lovarda, 2 kültéri pálya, futószáras pálya, homokos karámok, füves karámok, jártatógép, 2 szolárium, hideg-meleg vizes patamosók, aquatréner és tágas legelőkkel állunk rendelkezésre.

A bértartás tartalmazza a létesítmény használatát, a napi egyszeri jártatógép használatot és a patamosók használatát. A lovakat alkalmazottjaink naponta trágyázzák, 3-szor kapnak szemes takarmányt (zabot) és reggel este szénát. Felár ellenében müzli és déli széna is rendelkezésre áll. A szoláriumok zsetonnal működtethetők, karámok és legelők pedig szezonálisan bérelhetők. 

Bértartás a díjlovagló központban

Boxot keres lovának Győr-Moson-Sopron megyében, közel az osztrák, szlovák határhoz? Nálunk Máriakálnokon, a Dressurzentrumban megtalálja az optimális lótartásra alkalmas  helyet, ahol szakképzett személyzetünk maximális gondoskodással látja el lovát.

Várjuk érdeklődését!

Kontakt

Házirend Árlista