+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Ács Róbert edzőtábor Kiskunfélegyházán

Az elmúlt hétvégén Délkelet-Magyarország lelkes díjlovas közössége két napos edzőtábort rendezett a téli felkészülés jegyében Kiskunfélegyházán az Equita Lovardában.

 

Nagy örömünkre elfogadta felkérésünket Ács Róbert többszörös Magyar Bajnok, nemzetközi szinten elismert lovas és edző a kurzus megtartására. Választásunk kiválónak bizonyult, ami már a jelentkezők, érdeklődők számában is megmutatkozott, várakozásainkat magasan felülmúlta.

Az edzőtáborban lovasként részt vett Anka Zsófia, Plutzer Zsófia, Kaska Zoltán, Babinszky Zsuzsa, Orbán Réka, Balogh Zsófia Zoé, Balog Szilvia, Bánáti Anita, Bakos Katalin, Makk Dorka Panka és Almásiné Somogyi Zsuzsa valamint számos néző is figyelemmel kísérte a 40 perces egyéni edzéseket. A párosok java részét már jól ismerhettük versenyekről, de voltak meglepetés lovak és lovaglások is. Előkerült egy-két rendkívül ígéretes fiatal ló és a lovasok is szemmel láthatóan önmagukat felülmúlva teljesítettek.

Ács Róbert edzőtábor Kiskunfélegyházán

Mindehhez természetesen kellett Robi hihetetlen profizmusa, tapasztalata és türelme. Lendületes stílusa mindenkit magával ragadott, aminek következményeként vasárnap este senki nem az edzőtáborok után szokásos másnapi pihenőt tervezte, hanem alig várta a hétfői lóra ülés idejét, hogy mielőbb kamatoztathassa a megszerzett tudást és tapasztalatot.

De nemcsak mi, lovasok voltunk lelkesek. Robi is várakozásain felülinek értékelte a látott lovak minőségét, lovasok felkészültségét illetve az edzőtábor helyszínéül szolgáló létesítmény alkalmasságát. Így az edzőtábor végére senkiben sem maradt kétség, lesz folytatás...

Almásiné Somogyi Zsuzsa (délkelet-magyarországi régió felelős) beszámolója

2016-11-20
Ossza meg másokkal is!

Vissza a hírekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu