+36 70 633 1316   •   +36 30 618 2139

dressurzentrumkft@gmail.com

Menüpontok

Magyar Lovassport Szövetség kitüntetése

A Magyar Lovassport Szövetség Elnöksége a máriakálnoki Ács József Lovassport Egyesületet a Magyar Lovassportért Emlékéremmel tüntette ki.

 

2016-ban – a hagyományokat felelevenítve – indították újra a Nemzetközi Díjlovagló Fesztivált, ahol a legjobb hazai lovasok a világ legjobbjaival mérhették össze tudásukat. Mentoraik Inge Braun és Bernd Braun voltak. Az ő példájuk alapján szeretné megőrizni ezt a hagyományt Ács Róbert és Losonczy Anikó.

A díjlovaglás népszerűsítésére vezették be az egyesületek és lovasiskolák showversenyét az esti program részeként. A showverseny ötletét a németországi Frankfurt Festhalléban évente rendezett műsor adta. 2016-ban a Fesztiválra 11 nemzet 105 lovasa érkezett 127 lóval a világ különböző pontjairól, köztük az olimpiai bajnok Ulla Salzgeber is. 2017-ben a háromcsillagos nemzetközi díjlovaglóverseny a FEI Világkupával és a fiatal, junior, póni és gyerek lovasok számára rendezett nemzetek díjával bővül.

Ez a kitüntetés a közelmúltban elért kimagasló, nemzetközi szintű versenyeredményért, sportolók felkészítéséért, a lovassport érdekében kifejtett eredményes menedzselési, szervezési, támogatási, oktatási, nevelési, tudományos és médiatevékenységért, a fiatalok, a diáksportot felkaroló munkásságért és a lovassportot népszerűsítő színvonalas média-tevékenységért adományozható.

Az Emlékérem alkotója Tóth Béla szobrászművész.

Az Emlékérmet Losonczy Anikó és Ács Róbert vehette át a 2017.02.17-én megrendezett Magyar Lovassport Szövetség Díjátadó Gálán.

Magyar Lovassport Szövetség kitüntetése - díjátadó

2017-02-17
Ossza meg másokkal is!

Vissza a hírekhez

© 2016. dressurzentrum.hu – Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu